Despre noi

     CS SOIMII BUZAU a luat fiinta in vara anului 2006, in urma unui proiect  initiat de prof. DAN TULPAN .

     De altfel la deschiderea oficiala prof. DAN TULPAN avea sa declare: ”Este cea mai mare satisfactie a mea, a fost visul meu de-o viata: sa am propia mea scoala de fotbal iar copiii sa joace si sa invete fotbal sub ochii mei”.

     Argumentele principale aduse pentru înfiintarea acestuia au fost de natura istorica, sociala si sportiva.

    Buzaul este un oras cu valoroase traditii sportive, cu o mentalitate publica favorabila fotbalului si cu posibilitati umane si materiale ce pot asigura functionarea în bune conditiuni a unei unitati sportive.

     Întreaga activitate fotbalistica în cadrul clubului se desfasoara sub semnul unor categorii morale, printr-o colaborare cu toti factorii educativi, pentru a armoniza solicitarile educationale cu cerintele integrarii sociale.

     Colectivul tehnic are în componenta sa 2 antrenori, care gestioneaza procesul complex de pregatire fotbalistica a peste 100 de tineri jucatori de diferite categorii de varsta ,cuprinsi în 6  echipe  + 1 echipa (grupa 1997) imprumutata in totalitate la FC Gloria Buzau.

     De la înfiintare si pâna în prezent, echipele clubului au obtinut rezultate remarcabile în competitiile locale, nationale si internationale, devenind o prezenta semnificativa pe piata fotbalistica.


Soimii
Buzau
L.P.S. 2 Buzau
Data: 20.05.2017 Ora 13:00
04.09.2019


16.07.2019


16.07.2019


Acasa Despre noi Fondator Selectie Echipe Staff Sponsori Stiri Foto Contact
Copyright © 2019 C.S. Soimii Buzau